top of page
В този раздел искам да ви представя това което осмисля целият ми труд!
Най-голямото удоволствие от сватбения ден е когато предам крайния продукт
и получа тези прекрасни коментари от младоженците.
Сърдечни благодарности!

Кристияна и Огнян

Ловна резиденция Скалско

Изборът на фотограф беше най-важния елемент за нас в организацията на сватбата. Снимките са спомени, които остават за цял живот. Станислав определено е най-добрият избор на фотограф, който можехме да направим. Освен, че е професионалист и се чувствахме спокойни в неговите ръце, той също така пресъздаде нашия сватбен ден като емоция, гледайки крайния резултат. Успя да ни "открадне" време и на залез слънце и определено не трябваше да мисля за нищо относно кадрите и как ще изглеждаме на тях. Гледайки отново и отново снимките преживявам цялото щастие и вълнение в онзи специален ден за нас.

Бих препоръчала на всеки, който иска спомените му да бъдат запечатани по най-добрия начин!

П.П. Благодарим от сърце за труда ти!

Виктория и Стоян

Сливен - Secret Garden

Като започнахме планирането на сватбата бяхме толкова категорични, че искаме Станислав да ни е фотограф, че без колебание сменихме датата, когато се оказа зает. В крайна сметка снимките и видеото са това, което пази спомените най-добре и не се притеснявахме да инвестираме в тях. Все пак ще си ги пазим и ще им се радваме цял живот.

По време на празника, професионализмът му ни накара да се чувстваме абсолютно спокойни и развълнувани, а аз обикновено бягам когато видя камера. При получаването на снимките видяхме, че доверието ни е напълно оправдано. Няма важен момент, който да не е успял да улови по изключително красив и енергичен начин. Фотосесията ни има невероятни попадения, а снимките в ресторанта са просто приказни. Уловил е атмосферата, забавата, романтиката, радостта и всички останали прекрасни емоции по много красив начин. Светлините, композициите, енергията, настроението... Дори се поразплаках от вълнение на едно две места докато ги гледах, спомняйки си уловения момент. Няма човек, който да няма страхотна снимка от празника и като цяло чак ни се искаше да има още. Станислав съхрани този така специален за нас ден в стотици перфектни късчета, замразени във времето...

Жанета и Никола

Пловдив и Villas Kaliakra i Gradina

От мое име и името на моята съпруга, искаме да изразим искрените благодарности на Станислав. Когато започнахме да планираме сватбата, бяхме малко объркани и напрегнати с цялата организация. Станислав с изключителен професионализъм и спокойствие успя да пресъздаде нашите вълшебни моменти от двете събития през обектива. Благодарим му, че в сложните и непредвидени моменти, той запази спокойствие и ни накара да се чувстваме специални. Изключителен човек, талант и професионалист. Той е снимал сватбата на наши приятели и сме изключително благодарни, че точно той беше нашият фотограф.

Снимките са прекрасни и силно препоръчваме Станислав.

Камелия и Ивелин

Сливен - Secret Garden

В момента, в който попаднах на снимките на Станислв, бях сигурна, че искам той да бъде фотограф на сватбата ни. Комуникацията ни беше изклюително лесна и приятна. Изключителен професионалист, който знае как да подходи и да те предразположи, без да усещаш присъствието му. Успя да улови всички усмивки и сълзи от щастие в нашия специален ден.

А фотосесията ни след сватбата е просто приказна! С две ръце бих го препоръчала на всеки, който иска да запечата всички емоции в кадри! Когато човек обича работата си, това си личи!

Сърдечно благодарим!!!

Жанета и Живко

Ямбол

Снимките на Станислав Мирчев са приказни моменти, които той така умело запечатва! Когато ги погледнем, те ни пренасят в сватбения ден и изживяваме емоцията отново и отново! Имахме изключителното удоволствие да работим с него и можем да кажем само едно – удивени сме от работата му! Ако имате късмета да застанете пред неговия обектив, ще установите, че той наистина обича работата си, разбира прекрасно от нея и твори, създава изкуство, чрез което ни отвежда в страната на спомените, където се откъсваш от всичко, забравяш за проблемите на ежедневието и с усмивка продължаваш напред! Благодарим ти за всичко, ти направи нашия специален ден още по прекрасен!

Биляна и Тодор

Mountain lake Smolyan

Станислав е невероятно талантлив фотограф. Заедно с Нина са чудесен екип, който твори красота и изящество с фотоапарат в ръка. Изключително мили и предразполагащи, Станислав и Нина ще съумеят да претворят в снимки цялата красота на Вашия сватбен ден!
Благодарим ви от сърце за всички щастливи емоции, които ни подарихте със снимките ви и че бяхте част от нашия незабравим сватбен ден!

Румяна и Светлин

BlackSeaRama Golf & Villas

Stanislav is extremely talented photographer who shows a personal attitude and adds an incredible value to the memories from your celebrations. Do not hesitate to hire him for your wedding day or other lifetime important occasions! Thank you once again, Stanislav, you are such a star!

Михаела и Калоян

Restaurant Horizont - Marche Varna

Не е просто фотограф...снимките му чертаят историята на Вашият ден! Поглеждате към запечатаният момент и се връщате там - към емоцията от празника и всичко преживяно... Творчеството на Станислав ни даде възможността да изживяваме денят на Сватбата си когато пожелаем! Препоръчвам искрено!

Роксана и Николай

Бургас

Снимките от сватбения ни ден надхвърлиха дори и мечтите ми. Освен че кадрите на Станислав са изключително красиви и естествени,той притежава таланта да улавя емоциите и в снимките му те са запечатани завинаги ❤️ Спомени към които можеш да се връщаш безброй пъти разглеждайки албумите. Също така по време на фотосесията се чувствахме изцяло естествено и непринудено и дори със своето присъствие Станислав ме караше да се чувствам добре, което ми се случва за пръв път, докато съм пред обектив!

Весела и Николай

Триград - Ягодинска пещера - Аркан Хан

Благодарим ти, че запамети с уникалните си снимки нашият щастлив ден!

Супер отношение. Супер фотосесия. Препоръчваме!

Станимира и Боян

Santa Marina Holiday Village - Sozopol

Изключително внимателен, мил и любезен професионалист и човек! Много сме благодарни за отношението и хубавите кадри! За следващата си сватба пак бихме го поканили 🤗

Деница и Дамян

Бургас

Професионалист във всяко едно отношение. Благодарим ти за страхотните снимки! 🤗

Аделина и Красен

Сливен - Secret Garden

Изключителни професионалисти, изключително отдадени на работата си. Правят всичко с хъс, любов и най-вече отношение към детайла. Благодаря ви за всичко! Страхотни сте!

Теа и Адриан

Best Western - София

Страхотен професионалист, не мога да съм по-доволна от сватбената ни фотосесия!

Мария и Иван

Bamboo Beach - Food & Music

Повече от страхотен! Не сме се и надявали на толкова хубави снимки. Благодарение на професионализма му изживявам този най-прекрасен ден отново и отново!

Благодарим ти за прекрасните снимки!

Мими и Станимир

Ямбол

Станислав,благодарим ти за креативността, различния поглед и професионализъм! Благодарим за прекрасните и уникални сватбени снимки, които винаги ще ни напомнят за този ден!
Пожелаваме ти много успехи,и с голямо удоволствие ще се видим пак 😊

Татяна и Красимир

Ямбол

Невероятен професионалист и човек! Улови по страхотен начин магията на нашия сватбен ден. Само с две срещи успя да ни опознае до толкова, че да ни предложи невероятна фотосесия в любимите лавандулови полета. Още веднъж огромно благодаря! 💯📷💯

Пламена и Калоян

Бургас

Неговия професионализъм и персонално отношение направиха празника ни още по-незабравим

Мина толкова време от сватбата и продължавам да се вълнувам от прекрасните снимки.

Благодарим, че запечата този специален за нас момент по такъв перфектен начин!

Михаела и Божидар

Сливен - Secret Garden

Изключителен професионалист.. Благодарим за страхотното отношение и за крайния резултат. Всяка една снимка е повече от невероятна и носи прекрасен спомен за нас. Благодарим !!!

Антония и Добромир

Ловна резиденция "Скалско"

Стил, професионализъм и оригиналност. Станислав улови по неповторим и уникален

начин историята на нашата любов. Творец в пълния смисъл на думата.

Препоръчвам го на всички, които бягат от клишираните снимки и фотосесии.

Благодарим му от сърце,че запечата тези така прекрасни моменти за нас.

Мими и Максим

Esterra vini & Pool

Станислав е страхотен фотограф, направи прекрасни снимки, естествени и красиви. Уловил е всеки един момент от празника ни. Накарани да се чувстваме комфортно на сватбената фотосесия и това си личи на кадрите. Много благодарим!

bottom of page