В този раздел искам да ви представя това което осмисля целият ми труд!
Най-голямото удоволствие от сватбения ден е когато предам крайния продукт
и получа тези прекрасни коментари от младоженците.
Сърдечни благодарности!

Биляна и Тодор

Mountain lake Smolyan

Станислав е невероятно талантлив фотограф. Заедно с Нина са чудесен екип, който твори красота и изящество с фотоапарат в ръка. Изключително мили и предразполагащи, Станислав и Нина ще съумеят да претворят в снимки цялата красота на Вашия сватбен ден!
Благодарим ви от сърце за всички щастливи емоции, които ни подарихте със снимките ви и че бяхте част от нашия незабравим сватбен ден!

Румяна и Светлин

BlackSeaRama Golf & Villas

Stanislav is extremely talented photographer who shows a personal attitude and adds an incredible value to the memories from your celebrations. Do not hesitate to hire him for your wedding day or other lifetime important occasions! Thank you once again, Stanislav, you are such a star!

Михаела и Калоян

Restaurant Horizont - Marche Varna

Не е просто фотограф...снимките му чертаят историята на Вашият ден! Поглеждате към запечатаният момент и се връщате там - към емоцията от празника и всичко преживяно... Творчеството на Станислав ни даде възможността да изживяваме денят на Сватбата си когато пожелаем! Препоръчвам искрено!

Роксана и Николай

Burgas

Снимките от сватбения ни ден надхвърлиха дори и мечтите ми. Освен че кадрите на Станислав са изключително красиви и естествени,той притежава таланта да улавя емоциите и в снимките му те са запечатани завинаги ❤️ Спомени към които можеш да се връщаш безброй пъти разглеждайки албумите. Също така по време на фотосесията се чувствахме изцяло естествено и непринудено и дори със своето присъствие Станислав ме караше да се чувствам добре, което ми се случва за пръв път, докато съм пред обектив!

Весела и Николай

Триград - Ягодинска пещера - Аркан Хан

Благодарим ти, че запамети с уникалните си снимки нашият щастлив ден!

Супер отношение. Супер фотосесия. Препоръчваме!

Станимира и Боян

Santa Marina Holiday Village - Sozopol

Изключително внимателен, мил и любезен професионалист и човек! Много сме благодарни за отношението и хубавите кадри! За следващата си сватба пак бихме го поканили 🤗

Деница и Дамян

Burgas

Професионалист във всяко едно отношение. Благодарим ти за страхотните снимки! 🤗

Аделина и Красен

Secret Garden

Изключителни професионалисти, изключително отдадени на работата си. Правят всичко с хъс, любов и най-вече отношение към детайла. Благодаря ви за всичко! Страхотни сте!

Теа и Адриан

Best Western - Sofia

Страхотен професионалист, не мога да съм по-доволна от сватбената ни фотосесия!

Мария и Иван

Bamboo Beach - Food & Music

Повече от страхотен! Не сме се и надявали на толкова хубави снимки. Благодарение на професионализма му изживявам този най-прекрасен ден отново и отново!

Благодарим ти за прекрасните снимки!

Мими и Станимир

Yambol

Станислав,благодарим ти за креативността, различния поглед и професионализъм! Благодарим за прекрасните и уникални сватбени снимки, които винаги ще ни напомнят за този ден!
Пожелаваме ти мн успехи,и с голямо удоволствие ще се видим пак 😊

Татяна и Красимир

Yambol

Невероятен професионалист и човек! Улови по страхотен начин магията на нашия сватбен ден. Само с две срещи успя да ни опознае до толкова, че да ни предложи невероятна фотосесия в любимите лавандулови полета. Още веднъж огромно благодаря! 💯📷💯

Пламена и Калоян

Burgas

Неговия професионализъм и персонално отношение направиха празника ни още по-незабравим

Мина толкова време от сватбата и продължавам да се вълнувам от прекрасните снимки.

Благодарим, че запечата този специален за нас момент по такъв перфектен начин!

Михаела и Божидар

Sliven  - Secret Garden

Изключителен професионалист.. Благодарим за страхотното отношение и за крайния резултат. Всяка една снимка е повече от невероятна и носи прекрасен спомен за нас. Благодарим !!!

Антония и Добромир

Ловна резиденция "Скалско"

Стил, професионализъм и оригиналност. Станислав улови по неповторим и уникален

начин историята на нашата любов. Творец в пълния смисъл на думата.

Препоръчвам го на всички, които бягат от клишираните снимки и фотосесии.

Благодарим му от сърце,че запечата тези така прекрасни моменти за нас.

Мими и Максим

Esterra vini & Pool

Станислав е страхотен фотограф, направи прекрасни снимки, естествени и красиви. Уловил е всеки един момент от празника ни. Накарани да се чувстваме комфортно на сватбената фотосесия и това си личи на кадрите. Много благодарим!